Godmorgon Andra Advent

Tänk vad tiderna har förändrats när man vaknar lycklig över att fått sovmorgon och klockan är 7.20! Ludvig sov hela natten i sin säng och kom alltså in till oss när han vaknade efter sju. Bara 10 minuter senare tändes ljusstakarna i fönstren, vilket är Ludvigs (och våran) signal att nu är det morgon! Mycket praktiskt.

Sen hade vi en mysig frukost tillsammans vår lilla familj. Minus 9 grader ute, men varmt och skönt inne. Härlig start på dagen! Senare ska vi på glögg och adventspyssel hemma hos våra vänner Maria, Peter och Jack, som vi inte har träffat sedan i somras. Ska bli så kul! Hoppas ni alla har en fin andra advent.

IMG_2395IMG_2392IMG_2404IMG_2400IMG_2403
Mamma, se vad fint det blev med nya tavlan där! 🙂

5 thoughts on “Godmorgon Andra Advent

 1. Åh, vad roligt att se den inramad och på plats! Ser så mysigt ut med adventstake och de fina stjärnorna i fönstret. Här är det inte så kallt, någon minusgrad och snö i vinden. Vi ska också bort idag på glöggmingel……
  Kram

 2. Hej!
  Jag läste din blogg för ett tag sedan (ganska längesedan) och såg då att du använde mountain buggys face-to-face del. Var du nöjd med den? Har läst så mycket negativt om den men jag är ändå nyfiken på den. Hur är den storleksmässigt? Får man plats med vinterkläder? Hur länge använde du den? Har även läst att bältena är korta? Upplevde du det mycket negativt att man ej kan ha den i helt liggläge?
  Har en kille på 4 månader som redan nu tycker att det är tråkigt att ligga i liggdelen men än är han för liten för sittdelen. Tänker att face-to-face delen kan funka då han är runt fem månader och förhoppningsvis ett par månader framåt. Är dock rädd att det blir jobbigt för hans rygg att sitta länge i 45 graders lutning (och svårt att få honom att somna..) Älskar vagnen och har ingen lust att köpa en annan för några månader. Ett alternativ som vi funderat på är att använda babyskyddet på vagnen, men då är det samma problem med lutningen samt att det är förhållandevis litet. Och har dessutom en sämre sufflett.

  Oj vad långt det blev med många frågor! Hoppas att du har lust att svara!

  Mvh, Carina

  1. hej! jag gillade den och känner inte igen vad du nämner. ludde använde den från 5-9 månader, alltså oktober – januari. han låg i åkpåse då och inga problem med bälte. nu har vi ju duetten och kan inte använda face2face till kommande bebis utan kör med babyskydd istället. är ju ingen skillnad mot buggaboo som har skålad sits. så himla mycket använder vi inte vagn så det skulle oroa mig. lycka till!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s