Nya vagnen

Igår var faktiskt första gången som vi lämnade hemmets trygga väggar (förutom gånger då Filippa haft bokade tider på bl a bb och familjerätt) och åkte till Ikea för att handla lite till lilltjejens rum. Nya vagnen blev också invigd, och vi är supernöjda! Det blev en 2014 Kronan Duo/S med röd liggdel och svart sittdel. Anledningen att jag köpt den är för att syskonvagnen vi köpt (Mountain Buggy Duet) har en alldeles för liten liggdel för vår tjej. Den är på gränsen för liten nu, och helt omöjligt att använda en åkpåse i den. Hade man haft ett vår/sommarbarn hade det nog funkat, men nu med vinterkläder blir den helt enkelt för liten. Förstår inte hur alla med alla Bugaboos gör det, för den liggdelen har samma mått!

Sen vill jag verkligen ta mig ut på barnvagnspromenader i vår och bli en lattemamma! Och då känns det roligare att hon har sin egen vagn. Duetten kommer bli grym när de båda kan använda sittdelarna, och även funka utmärkt på resa när vi använder babyskyddet i adaptern till Filippa och sittdel till Ludde. Men liggdelen kommer inte användas och vi ska försöka sälja den.

Kronans liggdel är verkligen som en båt i jämförelse. Och den nya med svängbara hjul är bara SÅ smidig. Och så gillar jag att den känns så härligt gedigen och ”old school”. Sjukt nöjd mamma!

2 thoughts on “Nya vagnen

  1. Fiiiin vagn! Det är ju absolut bättre för er med denna när det bara är Filippa som åker! Dessutom har man verkligen behov av två vagnar om barnen är på olika håll har vi märkt. Astrid får bra plats i vår Bugaboo, har fårskinn och vinteroverall. Funderar dock snart på att använda sittdel då hon inte gillar att ligga ner…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s