Roadtrip med barn: California, Arizona & Nevada

Nu är det mindre än två månader tills vi drar till LA, hyr en gigantisk husbil och åker på roadtrip! Vi har några delmål på resans gång, men vi söker fortfarande tips på vart vi ska åka och vad vi ska se, så ni får gärna dela med er! Nedanför ser ni vår planerade resrutt och stopp. Egentligen är stoppet i Las Vegas det enda som vi har bestämt då vi både kommer boka hotell och show i förväg, men alla andra stopp kan vi ta lite som det kommer. För mig är det viktigast att bara ta det lugnt, köra korta sträckor och njuta av vackra landskap och värmen.

USA-2014-kopia

Anledningen att vi kommer hyra en husbil är för att det kommer underlätta med barnen. Vi slipper leta boende, hitta restauranger och har en fast plats för våra grejer. Sen tycker förstås Linus det ska bli väldigt kul att köra detta monster till husbil. Och Ludvig lär gilla den också!

2011_k32s_main

Efter vår vecka ”on the road” ska vi spendera några dagar i LA och bl a gå på Disneyland, och sen flyger vi till Seattle och avslutar semestern med en vecka där. Jag har ju bott där tidigare i 6 år så har en del vänner att besöka. Ska bli fantastiskt kul!

Så kom igen nu, alla tips på vad vi ska se på vår roadtrip önskas! Och ni som bilat med småbarn får gärna dela med mig av era erfarenheter!

12 thoughts on “Roadtrip med barn: California, Arizona & Nevada

 1. wow vad häftigt Anna 🙂 vad sugen jag blev på att göra en sådan resa! Riktigt kul verkligen, ser fram emot att få se och läsa om denna resan.

  Kram kram

  1. Ja det ska bli intressant att se hur det går med två barn… Och ingen av dom har ju säten på flygen. Haha vad har vi gett oss in på? 😀
   Kram

  1. Ja det ska bli så spännande! Vi har dock valt att hålla oss till södra delen av CA så Lake Tahoe är lite långt bort. Blir Lake Havasu istället.

   Tack!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s