Huntington Beach – dag 1

Nu sitter vi i bussen på väg till Palm Springs och jag tänkte passa på att skriva inlägg som jag postar när jag har internet nästa gång.

Efter vi fått vår husbil igår körde vi söderut på highway 1 längs kusten och stannade till i Huntington Beach. Ludvig är dessvärre krasslig och verkar ha ont i halsen, och kombinerat med jetlag så är livet inte helt kul just nu. Men så fort han kom ner till vattnet blev han alldeles till sig och sprang fram och tillbaka med vågorna. Jag fotade med riktiga kameran då, så de bilderna får ni ta del av senare.

Sen fortsatte vi söderut och körde igenom Laguna Beach. Tanken var att vi skulle äta middag där, men med en ledsen kille kändes det inte bra att vistas ute bland folk. Så vi handlade mat istället och käkade på ett ställe precis intill mataffären.

Klockan hann bli efter 21.00, och RV parkeringen längs vattnet som vi tänkt övernattna på hade bommat igen redan, så helt plötsligt visste vi inte vart vi skulle ta vägen. Det slutade med att vi bara parkerade längs en väg i ett företagsområde nära motorvägen. Inte särskillt idylliskt, men vi drog igen och sov hela natten.

På morgonen vid 7.00 gav vi Ludde välling och valde sen att köra österut och äta frukost senare. Det slutade med att vi hamnade på Walmart där man är välkommen med sin RV. Det är ju inte helt smidigt att köra omkring med ett fordon stort som en stadsbuss, men Linus klarar det bra.

Nu är vi som sagt på väg till Palm Springs och hoppas på värme och bad. 25-28 grader läste vi att det skulle vara. Härligt!

5 thoughts on “Huntington Beach – dag 1

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s