Filippa 6 månaderskoll

Eftersom sommar och semestersäsongen börjar nu så var Filippa på sin 6 månaderskoll på BVC redan igår trots att hon bara är 5 månader lite drygt. Men hon klarade alla test galant, och läkaren var imponerad av hur stark hon är. Men hon tränar ju hela dagarna långa, så inte så konstigt. Nu trycker hon upp rumpan och tar liksom sats för att krypa iväg. Ganska häftigt att en sån liten skrutt kan ha så mycket styrka i sig!

Förra veckan introducerade vi ersättning och nu ger vi henne 120 ml varje kväll innan läggdags. Först flaska och sen tutte. Så fort man börjar med flaska så påverkar ju det sin egen mjölkproduktion, så jag är glad att vi kunnat hålla ut så länge som det gått. Nu sover hon 6-7 timmar innan hon vaknar för att amma, och på så vis klarar vi oss med ett uppvaknande per natt vilket är skönt. Jag hoppas på att kunna amma länge till (9 månader med Ludde, och satsar på året denna gång), så då är det ju bra att inte sluta amma helt om nätterna.

Lite smakprover får hon också, även om vi inte fått någon rutin på det ännu. Jag har ju några veckor kvar innan hon blir 6 månader, så njuter fortfarande av att inte behöva följa ett schema. Sen sitter hon fortfarande vingligt, vilket gör matningen lite svår. Men kul tycker hon det är!

Ser hon inte ut som en liten Manga flicka på bilden? ❤ Spärrar upp dom redan stora och runda ögonen till max!

IMG_7074-2

4 thoughts on “Filippa 6 månaderskoll

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s