Framme i Sesto Calende!

Gårdagens resa gick riktigt bra och även mormor kom med! Ett litet missöde med läckande blöja råkade vi ut för på tåget, men vi hade ju väskor fulla med kläder så löste ju det problemet enkelt!

Väl på Kastrup flygplats checkade vi inte in några väskor – inte ens vagn och babyskydd behövde vi checka in, och allt tog vi till gaten. Perfekt!

Säkerhetskontrollen gick väl inte helt smärtfritt med alla grejer, men personalen där var jätte bra och hjälpsam, och vid ett tillfälle stod en av vakterna till och med och höll Filippa!

Flygresan gick galant. Filippa sov den första timmen, och Ludde satt och åt en tablettask. När hans öron började trycka så fick han en Ella’s klämpåse och det verkade hjälpa. Sen är det bra med nappen också.

När vi landat och kommit av planet så stod vagnen redo för oss. Babyskyddet kom dock på bandet, så fick plocka upp det efteråt, men verkligen ingen lång väntan!

Sen fick Ludde äntligen träffa sin älskade pappa och vi kunde gå ut i den italienska, ljumma kvällsvärmen. Idag jobbar Linus, men flyger bara till Mallorca och tillbaka, så han borde komma hem snart. Och då börjar semestern!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s