Shoppingterapi

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om hur Filippa är i en fas och inte sover, ammar dygnet runt, och gillar att använda sina två gaddar när hon just ammar. Men så ringde dom från dagis och bad mig hämta Ludde för han var dålig i magen, och då blev det bara för mycket för mig. Vet inte vart jag skulle börja, och vad jag ska beklaga mig mest över, men verkligheten är den att det blir till att hålla honom hemma imorgon också och vi har nu tre underbara* dagar (och nätter) framför oss utan dagis (eller pappa). A: Ledsen att beställningar kommer bli aningen försenade och B: Hoppas vi överlever så beställningarna kan göras överhuvudtaget.

Så vi hoppar det där tänkta inlägget, och kör lite shoppingtips istället. För innan dom ringde från förskolan så var Filippa och jag på en liten shoppingrunda.

Footway har öppnat sin nya outletbutik i Kista som är större och bättre än tidigare. Nu hade vi redan köpt och ärvt en del till Ludde, men ett par stövlar och ett par tofflor av märket crocs köptes. Tredje gången vi köper dom stövlarna nu! Dom är inte särskilt snygga, men SÅ bra och lätta. Det fanns supersnygga Hunter stövlar också, men vi valde funktion framför skönhet. Dessutom hittade jag själv ett par Timberlandkängor till mig själv som jag kommer trivas så bra i till hösten. Tofflorna kostade 95, stövlarna 145 och kängorna 595 kr. Riktiga klipp!Vi åkte även en sväng till Coop för att köpa regnställ från deras ”Bullen” kollektion. Som mini husse och mini matte till bullar MÅSTE ju bara ha dessa! Och Ludvig älskade sina nya kläder och gick omkring i regnjackan i flera timmar. Jag köpte även hela kittet i rött till Filippa som hon kan ha till våren då hon ska börja på dagis. Och eftersom Coop har ”3 för 2” så köpte jag även regnstället till Luddes polare Alfred. Tänk på att om ni handlar där och ska utnyttja erbjudandet flera gånger (i vårt fall för att vi även köpte vantar, sydväst, strumpor och kallingar) så se till att räkna ut hur ni sparar mest pengar och be om seperata transaktioner. Annars får man tex bara strumporna gratis. Ganska kasst kan man tycka!

*ironi

One thought on “Shoppingterapi

  1. Pingback: Happy! | annatotti

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s