Filippas önskelista till Tomten (och till sin 1 årsdag)

Det går verkligen ingen nöd på Filippa, och hon har ju massvis av leksaker att leka med då Ludvig gärna delar med sig. Men vissa saker vill man ju ha till henne för att spara framåt, och vissa saker som hon kan dela med sig till Ludde.

Filippas önskelista till tomten

En ryggsäck måste hon ju ha, och likadan som brorsan fast annan färg önskas. I 1 års present kanske?

Kläder behövs ju alltid och dels så är det roligt med nytt och inte bara ärvt, men så klär jag Filippa ganska annorlunda än Ludvig. Vet inte om det är för att det är andra trender nu, eller om det är för hon är barn nummer två så vi ser henne som så liten, men jag gillar mycket myskläder på Filippa. Ludde klädde jag så ”lillgammalt” med byxor redan vid halvåret och det känns väldigt främmande nu.

Dessa små sötisar kommer jag samla på åt Filippa så hon har ett helt gäng när hon blir gammal nog att leka med dom! Så söta!

Astrid Lindgren filmer på Blu-ray är något både Filippa och Ludde kommer ha glädje av, och därför får dom båda önska sig det! Och hur söt är inte Lottas gris från Maileg? ❤

2 thoughts on “Filippas önskelista till Tomten (och till sin 1 årsdag)

  1. Fina saker och bra med lite julklappstips för oss som läser ! 😊👍 Lustigt att du skriver det, jag känner precis samma med kläderna! Ludvig hade en hel del hårda jeans och byxor i stl 68-80, känner inte för att ha det till Astrid. Sen kan det ju vara lite för att tunika och leggings är fint till flickor. Har köpt leggings till Ludvig med faktiskt, blir mindre bylsigt under overallen 😊

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s