Ludvigs önskelista till Tomten

Då var dags dags igen – de efterlängtade önskelistorna. Hehe, jo men jag vet att det är omtyckt av släkten att veta vad alla önskar sig.

Enklast är helt klart Ludvig. Han har ju sina favoriter, och man har nu bra koll på vad han skulle vilja ha även om han inte direkt utrycker det.

Ludvigs önskelista till tomten

Ludvig älskar mitt gamla dockskåp från Lundby, men han är för liten för det än (det är för små delar), så vi ska göra ett mer rejält dockskåp till honom. Maileg kaniner i storleken Micro kommer flytta in där, och det behövs lite möbler. En säng (ca 25-30 cm lång) skulle vara toppen, och andra tillbehör i den skalan. Än så länge har han en ”vuxen” kanin och en bebis, och till dem en barnvagn, en bebissäng samt bord och stolar.

Tågbordet i Ludvigs rum leks med en massa, och nu behöver han bara lite tillbehör för att göra det mer avancerat. Tunnlar, spårdelare mm. Även lok med batteri skulle vara skoj!

Pippi har blivit en stor favorit här hemma och Ludvig pratar mycket om att han vill se på Pippi. Obs, DVD funkar inte, måste vara Blu-ray (vår spelare är lite muppig). Även andra Astrid Lindgren filmer samt Pippi leksaker önskas.

Slutligen så önskar Ludvig sig Flygplan 2 samt lite figurer från filmen.

Hoppas jag har inspirerat er lite! Filippas lista följer…

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s