Filippas födelsedagsfiranden

Igår var Filippas födelsedag, men hon har totalt haft hela 3 kalas! Först firade vi henne i Båstad med mormor, morfar samt morbrödrar med familjer. Kusin Nellie som blir 9 år snart hjälpte till att blåsa ut ljusen på tårtan som var täckt med non-stop till Ludvigs stora lycka. Filippa tittade dock väldigt misstänksamt på ljusen.

IMG_1650
IMG_1686
IMG_1695

På nyårsafton hade vi ett både kalas för Filippa och nyårsfest för oss vuxna. Ska jag vara ärlig så hamnade fokuset definitivt på vuxenkalaset, men vi sjöng iallafall och en tårta käkades. Och OJ vilka fina presenter hon fick! Jag ska fota och visa dom senare i veckan när Ludde är på förskolan.

IMG_1769IMG_1776IMG_1799

Slutligen firade vi födelsedagsbarnet igår på den riktiga dagen, men det blev inga paket i sängen eftersom vi inte köpt ett enda till henne. Det kändes lite tråkigt (speciellt eftersom vi inte har fina bilder som från Luddes ettårsdag), men Linus var ju inte hemma och vi känner att det är mer än tillräckligt med presenter till henne från vänner och familj. Det blir ju annorlunda när hon blir större.

Farmor, farfar, och faster Hanna kom iallafall över och åt tårta med oss. Faster Sofia med barn skulle också kommit, men dom har fått besök av vattkoppor och valde att stanna hemma vilket vi är innerligt tacksamma över! Filippa som hade varit ganska kinkig hela dagen blev SÅ glad när de kom. Och nu har hon börjat förstå lite av det där med paket, och vart superglad för presenterna. Ska visa dom senare också!

IMG_2090
IMG_2111
IMG_2114

Stort tack till alla som varit med och firat att vår lillskrutta blivit 1 år! ❤

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s