Öluff och barn

Nu är vi inne på dag nummer 5 här på Koh Tao och äntligen mår barnen bra. Ludvig har återgått till att äta och kommer förhoppningsvis börja gå upp i vikt igen. Nu ramlar hans shorts av…

Filippa lider en del av värmen och vill inte bada i havet. Vi hade kallt räknat med att hon skulle älska stranden och havet då hon älskar att bada, men hon börjar gallskrika så fort man bär ner henne. Väldigt trist och det blir såklart ännu svårare med hettan. Men jag minns att Ludde inte heller gillade havet när han var året bara. Antagligen är det läskigt med strömmar och ojämn botten. På lördag när vi åker till Koh Samui så bor vi på ett resort med pool så då hoppas vi hon kommer trivas bättre.

Igår tog vi en heldag med egen båt vilket var en klar hit både för oss och barnen. Det svalkade skönt ute på havet, men jag som slarvat med att smörja in mig brände mig dessvärre ganska rejält. Idag blir det skuggläge.

Här kommer ett gäng bilder från mobilen, men jag får göra en bättre reseskildring med bilder från min Canon när vi kommer hem.

One thought on “Öluff och barn

  1. Ser ljuvligt ut!
    Lilla O verkar ha klarat sig från kopporna, skönt! Alfred går fortfarande runt och använder kopporna som ursäkt för allt, -mamma jag kan inte kissa för jag har prickar eller -mamma, jag måste äta glass för jag har prickar. Slug liten rackare. 🙂
    Krama hela familjen från oss

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s