Magsjuka

När Linus kom hem i söndags berättade han att han flugit med en kapten som under resans gång insjuknat i magsjuka. Kräksjuka som dom trodde berodde på matförgiftning. Det var det inte kan jag meddela och i måndagsnatt började Ludde kräkas hejdlöst efter att Linus mått illa hela dagen.

Fy farao vilken natt för stackars Ludde! Men dom är ju för söta barnen när de är krassliga. Lyckas ändå med ett leende trots att hade spya i håret. Sötnosen. ❤

Nu ligger jag helt sänkt och mår illa, men ännu inga vätskor som lämnat kroppen. Linus kräktes aldrig så jag hoppas vi vuxna fått en lindrigare version. Ludde är helt tillbaka till sig själv och hade stor aptit redan morgonen efter. Svårt att begränsa hans mat och vätskeintag och förklara varför det inte är bra att äta/dricka för mycket.

Kvar återstår att se om Filippa blir dålig. Så himla kass tajming att bli sjuka denna vecka då vi har så mycket att förbereda inför kalasen i helgen. För Ludvig fyller 3 år på måndag och vi firar honom med ett traditionsenligt kalas med Linus barndomsvänner (ett tajt stort gäng), ett förskolekalas för Luddes grupp på 5 barn, och sen kommer Linus familj söndagkväll. Fullt upp med andra ord!

Idag sängliggande, imorgon tillbaka stark och full med energi. Please?

Det är skönt att kunna stänga in barn och hundar i buren ibland när man behöver lite lugn och ro. 😄

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s