Ängsjö fritidsområde

Idag har vi för första gången besökt Ängsjö fritidsområde i Stäket, Järfälla. Det ligger en knapp halvtimme från oss, men jag hade aldrig hört talas om det innan Catha (granne/förskolemamma) berättade att dom varit där ett par veckor sedan. Och vilket smultronställe det var! På vägen dit körde förbi en hästpolo match. Bara det var ju värt besöket!

Väl framme vid området fanns det gott om parkering och endast ett fåtal familjer. Det fanns en massa kul för barnen och hur mycket utrymme som helst att springa på. Även för hund var det toppen.

Vi provade först på en liten balans/hinderbana, en bana genom trollskog och lekplats för mindre barn. Sen gick vi vidare till en äventyrsstig som var superspännande för barnen. Filippa var för liten, men hon knatade på så gott hon kunde. När banan blev för svår avtog vi och gick ner till en mysig liten strand och alla de små blev helt överlyckliga. Kanske speciellt Filippa som gick rakt ut i vattnet och fick sedan gå omkring barfota och barbent.

Detta är definitivt inte sista gången vi åker dit, och jag kan verkligen rekommendera en utflykt dit för barn i alla åldrar!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s