Tiden står stilla…

Vilken magisk tid det är, de första dygnen med en liten bebis hemma. Dag och natt flyter samman, man tappar helt konceptet om tid. Vilar lite, äter lite, gosar lite… Så otroligt mysigt!

Han sover dock lite väl mycket tycker jag, och jag får påminna honom att det är dags att amma. Han har blivit lite gul, så det gäller att vi har koll på om det blir värre och i så fall ska vi åka in till BB Stockholm för en tidigare kontroll. Ludde fick ju gulsot och sola, och det kom som en chock när dom uppmärksammade det på återkontrollen.

Anyways, förhoppningsvis inget problem och vi fortsätter att mysa och övertyga Casper om att det är dags att amma igen. Tuttarna trycker på ordentligt, så det verkar rinna till nu. Än så länge tycker jag inte det gör så väldigt ont i brösten som det gjorde med Ludde och Filippa, men man ska inte ropa hej än. Vi håller tummarna!

IMG_0779IMG_0766

Filten ”little anemones” från Littleheart är en gåva från farmor och farfar och jag kan berätta att den är ännu mer magisk i verkligheten än på bild. SÅ gosig och fin! Casper tackar djupast. Och bädden är självklart från annatotti. ❤

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s