Mjölken rann till

En hel dag har gått utan att jag gjort ett endaste blogginlägg, och jag vet iallafall en mormor som väntar otåligt på en Casper-uppdatering. Vi har fullt upp hela dagen med fina vänner på besök både på förmiddagen och kvällen, och däremellan hade Casper och jag mys i sängen medan Linus och barnen gjorde ärenden. Så fantastiskt mysigt och man vill ju bara stanna tiden. Det är stundtals lite kaos här hemma, men ändå ett lugn i det. Casper sprider lugn omkring sig.

Igår kväll rann mjölken till, och helt plötsligt hade tuttarnas storlek tredubblats och det kändes seriöst som dom skulle explodera. Lite lätt panik fick jag när vi gått och lagt oss och Casper bara sov och vägrade hjälpa mig att lätta på trycket. Det slutade med att jag dammade av bröstpumpen och tömde ca en halv deciliter vilket hjälpte lite. En stund senare ville Casper käka och efter det kunde jag sova lite.

Under natten ammade han kanske 4 gånger till och på morgonen kände jag mig bra igen. Nu äter alltså Casper den riktiga bröstmjölken och gör det som ett pro. Lite ont har jag i bröstvårtorna, men jämfört med mina tidigare erfarenheter så går amningen fantastiskt bra denna gång och redan nu! Det där med att vara trebarnsmamma hjälper säkert. Imorgon ska vi till bb på återbesök så då får vi svar på hur bra det gått. Visst har han gått ner i vikt sen födseln, men inte allt för mycket tror jag. Så kika in här imorgon för en uppdatering!

savedpicture-20151121233324_1savedpicture-20151121233318_1

2 thoughts on “Mjölken rann till

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s