Matleveranser

Att handla mat är det tråkigaste och jobbigaste jag vet, och jag förstår inte hur folk utsätter sig för det när INTERNET finns. Nu vet jag inte hur det funkar när man bor på mindre orter, men för oss som bor i Stockholms län går det att få i princip vadsomhelst levererat till dörren.

Idag fick vi inte en, men två leveranser med mat idag. Först kom mat.se med lite blandade varor vi behövde. Främst välling som vi köper i storpack som kostar 135 kr för 6 paket. Så himla skönt att slippa kånka hem dessa och med två vällingdrickande barn så går det ju åt en hel del. Tänk att om några månader kommer vi (förhoppningsvis) ha 3 stycken vällingbarn!

Sen dök citygross med Bamse matkasse upp. Det är första gången vi testar den, men första intrycket var bra. Fina och fräscha råvaror och roliga men icke överdrivet komplicerade recept. Vi har testat Linas matkasse och middagsfrid tidigare men inte varit helt nöjda. Linas hade så många komponenter att matlagningen tog alldeles för lång tid och det slutade med att vi hade tusen byttor i kylskåpet. Och maten från middagsfrid var helt enkelt inte särskilt god. Dessutom gjorde det mig förbannad att leveransen kom klockan 20 och mitt i läggning. 

Jag får berätta i slutet av veckan vad jag tyckte om Bamsekassen och om det är något vi tänker fortsätta med. Tänk på att det alltid finns erbjudande att ta del av så googla alltid innan ni beställer ANYTHING online. Tips tips!

image

image

2 thoughts on “Matleveranser

  1. Hej! Går det inte att köpa råvaror utan recept i Sverige? Här i England går man bara in på matvaruaffärernas hemsida och beställer dem råvaror man behöver för veckan så levererar dem hem det och bär in det i köket mot en mindre summa i månaden. Jättesmidigt och så himla skönt att slippa åka till affären!

    1. Jo det är det mat.se är till för. Kostar inte ens något i leveransavgift 🙂 Finns flera andra leverantörer också.
      Men skönt med ”matkasse” ibland för att få lite inspiration samt då slipper man planera matinköpet och man behöver bara köpa till mjölk, ägg och sånt. Och välling! 😀

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s