En dag i Helsingborg

Det är verkligen ett (eller flera) heltidsjobb att ta hand om tre småbarn  och det blir faktiskt svårare när man inte är hemma även om man har extra händer som hjälper till. Hemma är dom lugnare och kan sköta sig själva bättre bland sina egna saker. Så det gäller att hela tiden hitta på saker med dom så dagarna går i ett!

Igår åkte vi till Helsingborg och körde en heldag med min bror Erik och hans Caroline. Ingen bebis tittade ut men vi fick dagen att gå med besök på Fredriksdals trädgård där vi först tittade på massa djurbebisar och sen lunchade. Bebisarna var ubersöta, men fiket var verkligen ingen hit. Varning till barnfamiljer att det fanns i n g e n mat för barn. Sillmacka eller soppa var det som gällde. Sjukt dåligt att det inte ens fanns korv med bröd.

Anyways, när vi lekt ett tag där så åkte vi hem till min bror och barnen fick vila lite på soffan framför en tingeling film. Sen gick vi till en lekplats i området innan vi köpte hem pizza som barnen slukade. Efter maten blev de sugna på att prova jacuzzin och det krävs tydligen inte mycket badskum för att göra ett berg. Ungarna blev som galna,  men det var det värt! 

Härlig dag men nu vill vi att deras bebis ska komma! ❤

image

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s