Avsallar

Efter en lååång resa anlände vi slutligen till ett ganska svalt Avsallar igårkväll. Vi bor alltså i barnens farmor och farfars lägenhet som dom köpte för tre år sedan. Då var jag här och hjälpte till att köpa möbler, men sen dess har jag faktiskt inte varit här. Dock var Linus, Filippa och Ludde här i våras medan jag var hemma och jobbade.

Avsallar ligger ungefär mitt mellan Side och Alanya och är en mindre ort med få hotell men desto fler semesterlägenheter. Jag gillar känslan av att det inte bara är turister här utan ett samhälle med bla en grundskola precis bredvid lägenheten. På morgonen kan man äta frukost och titta på alla barn som är påväg till skolan.

Det bästa sättet att åka hit är att köpa flygstolar med något charterbolag till Antalya men tyvärr var biljetterna superdyra denna veckan (pga kristihimmelfärd?) så vi flög reguljärt med byte i Istanbul. Även om flygen gick på tid och allt gick smidigt så blir ju resan så himla mycket längre. Barnen var dock superduktiga och klagade aldrig.

När vi anlände i Antalya och hämtat ut vårt bagage inser vi att vår dubbelvagn gått isönder så det tar ett tag att rapportera det. När vi sen stiger ut ur terminalen förväntar vi oss värme men möts av blåst och 20 grader. Inte superskönt alltså. Och det är här det blir lite jobbigt när vi ska försöka få tag på en transfer till Avsallar. Självklart skulle vi bokat detta hemifrån, men nu blev det inte så… Efter en dryg timme satt vi till slut i en buss mot lägenheten. Igen, duktiga barn!!! Fast vi fick vänta så länge var det ingen som gnällde.

Det var otroligt skönt att slutligen komma fram och ännu skönare att få sova. När vi vaknade regnade det och var ganska svalt men vi har ändå haft en del solglimtar och barnen har fått bada. Vi har en hel vecka framför oss så förhoppningsvis vänder det snart!

image

image

image

image

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s