Hej!

Det blev visst en oplanerad bloggpaus! Varför? Det är helt enkelt för mycket i skallen just nu och eventuellt stora planer som jag inte är beredd att dela med mig än. Så det får bli lite tyst här nu. I ärlighetens namn har jag inte tid att läsa bloggar nu när sommaren har kommit så gissar att det gäller er också! På instagram (@annatottis) händer det iallafall lite mer.

Här kommer lite blandade bilder och summering från de senaste dagarna. I lördags kom Linus hem (trots flygstrejk) och det var det fest på bryggan hos Astrid och Joel. En helt magisk kväll och dom hade ordnat det helt fantastiskt fint. Ludde och Filippa var med faster Hanna.

image

image

image

I söndags var jag på babyshower för Emilia som är en vän från mammagrupp med Filippa och från förskolan. Vi har barn födda 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 och snart 2016!

image

Vi var även på husvisning men har inte lust att berätta om det nu… På måndag morgon åkte vi ut till Ålön och hade det skönt.

image

image

Igår eftermiddag kom vi hem, hängde med lite vänner och njöt av ännu en underbar sommarkväll. Idag har Ludde haft Knytte-avslutning på förskolan som Linus var med på medan jag hade baby-date med Malin och Philip. Och efter dagis körde vi Linus till tåget då han skulle tillbaka till London och jobba. Men vi har haft härliga dagar så vi ska inte klaga! När vi kom hem blev det hamburgare och bad i poolen.

image

image

image

Så, nu är ni relativt uppdaterade! 😁

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s