Midsommarhelgen

Alltså långhelg själv med tre småbarn (plus hund) är ingen lek. Vi har haft det fantastiskt mysigt och roligt, men nu är jag heeelt färdig. Så det får bli en väldigt kort sammanfattning av helgen!

Midsommarafton spenderade vi hos våra viby vänner Catharina, Henrik, Arvid och Elsa. Perfekt nivå och dom hade ordnat så fint med traditionsenlig lunch, bad, dans runt midsommarstången, fiskdamm och sen grillat på kvällen följt av den mest fantastiska tårtan.

image

image

image

På lördagmorgon insåg jag att vi måste lämna huset, så vi drog ut till Ålön och svärföräldrarnas ställe trots att Linus inte var med. Och vilken tur för vi fick en sagolik sommardag där!

image

image

Men imorse spöregnade det så vi tog chansen vid ett mindre uppehåll innan lunch att ta båten tillbaka till ljusterö och bilen. Bra beslut det med, och resten av dagen satt vi och tittade på den långa versionen av Ronja Rövardotter. Så underbar! Jag gråter typ när de sjunger för det är så vackert.

Men nu sover kidsen äntligen och jag har plockat ut en Ben & Jerry’s ur frysen och ska kolla på första avsnittet av nya säsongen av Orange is the new black. Hoppas ni haft en fin midsommar! 🌼

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s