Stressig lördag

Denna dagen alltså. Kaos från morgon till kväll. Vaknar allt för tidigt med snorig bebis (igen). Försöker maxa sista dagen i skärgården. Linus inser att det inte går något morgonflyg till London imorgon så han måste åka ikväll. Vi måste packa ihop oss och flytta ut ur huset på Ålön som nu ska helrenoveras. Ludde måste hitta Pokemons (tur Martin hjälpte till med den biten hehe). Vi kommer hem till viby med all packning en och en halv timme innan tåget går till Arlanda. Linus måste tvätta sina jobbkläder. Jag drar till förskolan och städar då det var vår tur (föräldrakooperativ). En timme senare kör vi Linus till pendeln som ligger 5 min bort. Jag kör hem med en bil full med ledsna barn. 20 minuter senare ser jag att jag har 10 missade samtal från Linus. Jag ringer tillbaka och han frågar om jag sett hans pass. Japp, där ligger det på köksbänken. Slänger in barnen i bilen igen och stoppar en vällingflaska i munnen på Casper. Kör alldeles för fort till Arlanda (tar 20 min) men hinner innan Linus gate stänger. Säger hejdå igen till pappan och har åter ledsna barn och nu en hysteriskt skrikande Casper och Filippa som skriker ”JAG VILL HA NAPPEN” (jag har förstås ingen napp i bilen). Kommer hem slutligen och lyckas bada barnen, natta Casper (efter nässköljning med bröstmjölk, sen snorsug OCH nässprej) medan de större tittar på någon ny Kung Fu Panda film och dricker välling. 

23.00 – Lamporna släckta, dags att andas?

Svärisarnas underbara ställe på Ålön. Det är huset vid vattnet som vi vanligtvis bor i och som ska få en helrenovering. Jag ser mest fram emot att det kommer finnas diskmaskin!

4 reaktioner till “Stressig lördag

  1. Så galet..! Du är värd nåt freakin nobelpris eller så!

    Jag är ledig ända till mars faktiskt… Så för min del hinner vi verkligen ses. Vore jättekul! En till vecka av halv-vardag nu, sen är jag väldigt tillgänglig 🙂
    MoS kanske – knappt varit där! Eller nåt annat halv-norrort-igt så det blir lite mitt emellan men åt ditt håll – misstänker att du kommer ha tajtare schema än jag (skolbarn = längre dagar)

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s