Casper 11 månader (och en vecka)

Gahhh jag är så värdelös på att blogga för tillfället! Egentligen borde jag ju bygga upp värsta hypen här inför vår långresa till Thailand, men jag hinner bara inte. I dagsläget hinner jag knappt svara på sms. Så illa. Men Casper sover i så korta pass, och när han är vaken är han ju inte typen som vill vara själv. Och när Linus är hemma (vilket han var över helgen) så har vi tusen andra saker att göra. Illa.

Men han har ju hunnit fylla 11 månader förra veckan! Så då måste jag ju ge er en liten uppdatering.

Han…

… väger nästan 11 kg och är 76 cm lång. Han sjunker lite på kurvorna, men med tanke på hur aktiv han är känns det inte så konstigt.

… äter bra men han har börjat bli tydligare med vilken mat han gillar och inte gillar. Den maten slängs på golvet. Och när han är mätt åker resten av maten också på golvet. Tur vi har Totti!

… sover helt ok nu. Oftast sover han från 20-07 utan avbrott, men han kan ju vakna och gråta lite under natten men ta sin tumme och trösta sig själv.

… har fortfarande dåliga sömnrutiner på dagen. Främst därför han ibland sover ett kort pass och då behöver sova ganska snart igen.

… går! Han började gå lite mer precis när han blev 10 månader, men nu går han nästan hela tiden här hemma. Dock inte utomhus, men det är väl en vanesak. I Thailand lär han gå även ute (barfota).

… har varit ganska gnällig på sistone och det kan ju bero på tandsprickning, att han lär sig att gå, och massa andra orsaker. Det lönar sig inte att analysera varför utan bara hoppas det blir bättre.

… säger en del som mamma, babba, titta mm men oklart vad allt betyder.

… har nu 3 tänder! Två nere och en uppe. Så gulligt!

… vinkar när man säger hej då. Fast aldrig på beställning!

… kryper upp och ner för trappan själv helt utan begränsningar så nu är grinden där uppe aldrig stängd.

… gillar folk och är bara initialt blyg. Rebecka har ju blivit en favorit och han nobbade till och med mig när hon höll honom sist!

img_20161023_134452

Tyvärr har det inte blivit några fler bilder under denna månaden eftersom jag varit utan en duglig mobil. Det får bli desto fler i Thailand!
Vill ni läsa om de andras 11 årsdagar så finns Ludvigs här och Filippas här.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s