Barn och jetlag

Att resa långt innebär ju ofta stora tidsskillnader vilket leder till jetlag för både barn och vuxna. För oss har det varit främst när vi rest västerut som när vi åkt till USA eller hem till Sverige från Thailand. Oavsett är det allra viktigaste att komma in i de nya tiderna direkt. Ni kan ju tro att det enda vi ville göra när vi flyttat in i vår Bungalow igår var att sova, men nej det blev det inget med! Direkt åkte vi in till byn och handlade lite grejer, och sen badade vi lite och lekte vid vattnet. Först vid 19 fick barnen sova, och Linus och jag la oss vid 21 (efter proppat i oss varsin bananpannkaka).

Och sen sov alla till halv nio på morgonen! Eller det är inte helt sant. Casper vaknade faktiskt vid kanske 2 och var fullkomligt otröstlig. Jag gjorde en halv flaska välling som han fullkomligen slukade och vart fly förbannad när den var slut. Gjorde en till och han tryckte i sig även den i ett svep och somnade om. Då insåg jag att han snarare led av mat-jetlag än sömn och vi hade ju rubbat hans matrutiner!

Nu blev det en lite knasig dag idag med för sen middag vid 19.30 och barnen kom inte i säng förrän 22 och då var dom såklart övertrötta och helstissiga. Det får bli skärpning imorgon och följa rutiner till punkt och pricka.

Nu blev detta inlägg lite snurrigt men mina följande tips är alltså, kom in i de nya tidsrutinerna omedelbart, samt räkna med att jetlaggen även påverkar hungern då speciellt med bebisar och små barn!

Kvällens restaurang, Easy Bar . Väldigt gott och jag käkade anka, barnen kyckling och ris och Linus peppar kyckling. Casper åt inte alls bra så vi får se hur det går inatt. 

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s