Dag 1 av 40

Det var grått och duggregnade när vi kom igår och jag hade räknat med att det skulle bli så idag också. Men istället vaknade vi vid halv nio till klarblå himmel, strålande sol och perfekt temperatur. Helt underbart.

Frukost ingår i priset (vi betalade 15000kr för en trebädds bungalow) och vi var förberedda på att den inte skulle vara så bra, och det stämde ju. Men som sagt, den kostar ju inget och funkar absolut. Det finns pannkakor och frukt till barnen och Linus åt yoghurt medan jag beställde en omelett som jag gärna haft lite grönsaker till, men ok.

Vi tappade dock aptiten då Casper kräktes upp en hel banan… Han spydde en gång på morgonen också, så vi gissar att det är poolvattnet som gjort honom dålig. Han har varit pigg sen dess så förhoppningsvis är det inget vi måste dras med.

Sen satte vi på solkräm och diverse solplagg och gick ner några meter till stranden. Det har varit en del vågor idag, så vi har haft kul med att hoppa i dom. Flytpuffarna/västarna dom har är kanon, och det känns tryggare när det är mycket strömmar.

Klockan 13.30 gick vi till ett litet hak vid stranden och käkade lunch. Vi delade på en pad thai och en kyckling med cashewnötter och båda var goda men Pad Thaien var riktigt bra. Notan gick på 530 baht vilket är ca 130kr. Det var barnens äppeljuice som drog upp kostnaden så nästa gång får de dricka vatten hehe.

Vid 15 kände jag att det var dags att lämna stranden, men vi gick till poolen som delvis har skugga. Nu, 16.30, så har Filippa precis somnat och Casper har sovit en timme på Linus mage. Ludde badar och verkar söka sig till de andra barnen, men är lite blyg än så länge.

Vi hänger väl här en stund till och sen blir det dags att sätta på sig kläder och leta upp en liten restaurang längs stranden.

Ludde, Linus och Casper är längst till höger.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s