Skräp i paradiset

En sak här som är så jäkla tråkig är allt skräp i havet. Jag har aldrig varit med om något liknande och vissa dagar kan man knappt ta ett steg i vattnet utan att trampa på en gammal plastpåse eller annat skräp. Det har varit ganska mycket vågor sedan vi kom så kanske är det därför mycket har blåst iland? Ni som varit här förut, vad är er erfarenhet?

Dessutom är vattnet väldigt grumligt så man inte ser vart man sätter fötterna, men det måste ju vara väderrelaterat. Hoppas verkligen det blir bättre snart. Regnet som kommer ibland är helt ok, men känns inte kul med vattnet.

Drivor av plast blandat med sjögräs och kvistar. Vi plockar lite varje dag och slänger i soptunnan. Det gäller att föregå med gott exempel och vara en strandmulle!

4 thoughts on “Skräp i paradiset

  1. Det måste ha med vädret att göra, vi hade varken skräp eller grumligt. Hoppas vindar och vågor avtar! Ha det fortsatt skönt, här är massor av snö. Idag åkte hjälmen med till föris i hopp om pulkaåkning 🙂 Vad duktig Casper är på att gå!

  2. Jag tror också att det kommer bli bättre , jag har uppfattat vattnet som väldigt klart när vi varit där. Vi har kommit runt 25-27 nov flera år , vi har bott på Dr Lanta 2 ggr tror jag eller tre? Men vi har bott där 2-3 nätter och sen flyttat till olika stränder på koh lanta. Är ju inte det lyxigaste stället vi bott på , men vi har tyckt det varit helt ok för det priset. I år åker vi till Phuket den 25/11, kul att se hur vädret är. Hoppas på att det blir mer sol snart .
    Ha det jättebra ☀️

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s