Letar nytt boende

Hej bloggkompisar!

Nu är det såhär att vi tänker avboka vårt boende de sista två veckorna som vi skulle bott på Noble House. När vi bokade fick vi ett jättebra pris på en beach front bungalow, men nu säger dom att vi får en sämre bungalow för att vi betalat mindre… Så himla dåligt och jag blev superbesviken. Som tur är kan vi fortfarande avboka den och nu letar vi alltså efter nytt boende mellan 4e och 11e december.

Ni som rest i krokarna, kom med era bästa tips! Det behöver ju inte vara Koh Lanta, men vi vill heller inte spendera för mycket tid på att resa.

Tack på förhand! 😎

Kanonläge på vår nuvarande bungalow . Framför poolen och havet till höger. Bra och framförallt billigt boende! 

7 reaktioner till “Letar nytt boende

 1. Va dåligt! Hoppas det inte är samma för oss när vi ska bo där. 😦
  Kolla vårt hotell. Golden Bay Cottages. Har ju inte bott där ännu men har fått det rekommenderat av två olika som bott där flera gånger och trivts jättebra. Kram

 2. Anantara si kao resort ser fint ut, har inte bott där ännu, men har tittat på det flera gånger som alternativ till koh lanta om man vill flytta runt lite som vi gillar. Då har man ön koh mook strax utanför , som ser fin ut. Vet inte hur långt det är till flygplatsen om det ör nån skillnad från att bo på koh lanta ? Man kan ju bo sista natten i ao nang , för att komma närmre flygplatsen. På koh lanta har vi bott flera gånger på stranden klong Nin , den har vi gillat. Vi bodde på ett fint hotell nästan längst ner på koh lanta också på stranden klongjark beach, var väldigt lugnt o stilla, lite nackdel att det endast fanns hotellets restaurang att äta på.( Anda lanta resort)
  Ni kan ju välja att bo på 2 olika ställen, men ni kanske tycker det är jobbigt att flytta på er, är man bara vuxna så är det ju inget problem,är ju så lätt att boka taxi.
  Hoppas ni hittar nåt bra.😀

 3. Hej!
  Vad kul att följa din blogg,vi ska göra samma resa efter jul med vår ettåring så den ger ju massor med tips och inspiration :-)!
  Hur har ni gjort när ni packat,vad har ni känt varit viktigast att ta ned ner? Fick ni ett babycrib till casper på planet?

  Hoppas ni får forsatt härliga veckor!
  Hälsn
  Anna-Maria

  1. Vad roligt! Ska fundera på det och skriva ett inlägg. Men spontant är välling och ersättning det bästa för även om han har god aptit så kräver värmen så mycket extra näring! Sen många uv tröjor med lång ärm. Och Babblarna! 😁 Casper fyller 1 nästa vecka och vi längtar efter att ge honom sina presenter så han har något att leka med.

 4. Va kul att se DR Lanta!! Jag bodde där 2001 men det ser ut att vara sig likt. Vi stormtrivdes där, verkligen ett toppen ställe!

 5. Men nej vad surt!!!
  Har dåligt med tips… alltså klong Nin är superhärligt (boende Miami bra och prisvärt har jag hört – vi bodde vägg i vägg, inte nöjda) – men stranden är betydligt mindre barnvänlig så jag tror att ni då skapar er mer utmaningar liksom.
  På koh mook är Charlie beach härligt men blir ju lite resa (minns inte hur lång, men iallafall behövs flytt från speed boat över till longtail ute i vattnet – inte så kul om man är två vuxna på tre barn, för oss var det ok pga 2-2).
  Finns det inte andra härliga ställen där på lanta? Ni hinner ju kika runt lite iallafall. Hoppas ni hittar något!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s