Takkupor: byggdag 2

Idag har vi blivit välsignade med ännu en solig dag vilket såklart underlättar när man gjort stora hål i taket… Klockan 7 dök hela gänget upp igen och dom har varit 6 stycken som jobbat hela dagen till 19. Så ja, det händer en hel del! 

Först byggde dom upp nya takstolar perfekt centrerade över fönsterna på nedervåningen. 

Sen började de mäta upp och göra konstruktionen till takkupan mot vägen (öster). Detta är en av de 4 mindre kuporna, men de är verkligen inte små!

Dom hann längre än såhär, men de hade hunnit täcka över när jag skulle fota det sista. Imorgon ska de göra klart konstruktionen på denna och eventuellt börja på den mot poolen. Helt sjukt spännande! Jag är så himla glad över att just dessa killar bygger hos oss. Så himla duktiga och dessutom trevliga och respektfulla.

Våra föris-bästisar, Edwardssons, som varit bortresta hela sommaren kom över och åt middag med oss men det fastnade visst inte på bild. Men det var supertrevligt! Hur coolt är det inte att man kan ha vänner på middag över mitt under en jätterenovering? 

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Outlander innan jag lägger mig i vår 320 cm säng med barnen. Mysigt men vi längtar alla efter egna rum!

Den gången Totti fick mysa i jättesängen. Obs berätta inte för husse!

 

Categories JAG

2 thoughts on “Takkupor: byggdag 2

  1. Känner inte dig Anna, mer än genom bloggen/instagram, men måste bara säga att detta är så spännande! Riktigt kul att få följa med i renoveringen 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s