Totti ♡

Trots att bloggen heter ”annatotti” så får Totti väldigt lite (inget) synlighet här. Men det betyder inte att han är mindre älskad. Visst har fokuset varit extremt mycket på bebisarna som tillverkats på löpande band här, men nu har vi gått in i en ny fas med förskolebarn och därför får Totti mer uppmärksamhet. 

Saken är ju den att han är 11.5 år och alla hans jämnåriga kompisar har somnat in. Jag hade väl aldrig trott att han skulle leva såhär länge med tanke på hans problem med tassar som unghund och sen att han blev blind vid 4. Men nu är han fortfarande pigg de flesta dagar och älskar att bara vara med alla. Sen vi flyttade till nya huset har han faktiskt blivit piggare och mer aktiv, men idag har han en dålig dag och ligger bara i sin säng och ser ledsen ut. Det är då man blir påmind om att varje dag han får vara kvar med oss är en gåva. Världens bästa hund.

Imorgon kommer Linus hem och då får han åka till veterinären och klippa klorna. Vi klarar inte att göra det och bäst jag inte är med alls. Dom är för långa nu så kanske han har ont? 

Till helgen får han iallafall träffa sitt livs kärleks barnbarn. Ester somnade in förra sommaren då nästan 12, men Doris har fört vidare dom fantastiska generna hos Tinybulls och hon kommer och hälsar på med Astrid och familj. Mysigt! Hoppas han är pigg tills dess…

Frank bodde här i helgen vilket Totti tyckte var jättekul. Och jag vart överlycklig för sist dom sågs stod Totti och darrade i ett hörn. Jag tror att när han har en dålig dag/period så tycker han det är jobbigt att träffa andra hundar, men när han mår bra så gillar han det.

Vi hoppas att få något år till med vår älskade Totti! ♡

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s