Takkupor: byggdag 25

Jag måste först bara säga, trebarnsläggningarna blir då inte enklare med tiden! Casper (som vi nattar först) vill verkligen inte längre sova vid 19.30 trots att vi dragit ned lunchvilan till en timme. Och de andra två är sällan i säng innan 21. Idag lyckades jag dock och klarade dessutom av att inte somna själv. Hurra! Men som jag längtar tills de har egna rum att lägga dom i! Ludde och Filippa kanske kommer sova tillsammans igen, men Casper behöver eget rum (eller vår säng). Som det är nu så stör han dom andra alldeles för mycket.

Ungen har kommit in i en riktig välling period och mellan läggning och morgon hinkar han lätt i sig 4 flaskor. Och vad ska vi göra när vi trängs på ett litet utrymme? Vi får köra en avvänjningskur när övervåningen är klar!

Vilket fall, idag kom vår kontrollansvarig hit för att inspektera bygget och han var väldigt nöjd. Skönt att höra någon kunnig berömma våra byggares arbete.

Barnen fick ledigt idag från förskolan eftersom Linus var hemma så vi drog till lekland vid lunch. Och när vi kom tillbaka hade mycket hänt! Alla kupor hade fönster och på framsidan började panel komma upp.

En elektriker har satt upp spottar längs både fram och baksidan och vi har testat med olika lampor. Vi kör en svagare så huset blir mjukt upplyst. Totalt 9 på framsidan och 12 på baksidan blir det (fler bak pga porchen). På bilden ser ljuskällan starkare ut än den är i verkligheten och det blir inte en ljus punkt på väggen.

Båda entréerna kommer ha denna lampan från Jula(!) av alla ställen. Den är inte så blank som den ser ut på bilden. Kommer bli så tjusigt!

Nu funderar jag på att kika på något på Netflix eller sova men svaret blir troligen att jag kommer slösurfa på pinterest efter inredningsinspo…

Categories JAG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s