Inspo för Caspers rum

Har jag nämnt att jag ser fram emot att skapa nya barnrum?!?! Åh vad kul det är! Med Caspers rum är det extra kul eftersom det blir hans första rum!

I detta rummet kommer lek och aktivitet vara huvudorden. Och temat blir djur. Främst svenska skogs- och bondgårdsdjur tror jag, men man vet aldrig! Färgerna kommer gå i grått, vitt, ljust trä samt teal (grönt). Lagom tufft och lagom gulligt.

Först och främst ska vi tapetsera en vägg med tapeten längst ner till vänster. Sen ska vi bygga en koja med lekplats ovanför sängen. När han blir äldre kanske vi byter så han sover uppe. Klätterstege, gunga och rutschkana är ett måste! Och lite drömmiga djur på väggarna. Det kommer bli så sjukt kul att skapa detta rummet!

2 thoughts on “Inspo för Caspers rum

 1. Åhh vad kul med barnrumsinspo!! Ser fram emot mer, helst nu! 😀 Ska ändra om lite här hemma med rumsbyte iom att familjen utökats och att barnen blir större och får nya behov och leksaker. Gärna tips på förvaring för pärlor, pennor, målarböcker, ja pyssel i allmänhet (och har du även tips på snygg förvaring för alla leksaker så är det ju alltid välbehövligt)!
  Ni gör ett hästjobb med huset, kommer att bli superfint!
  Hur kommer ni sova förresten? Barnen uppe och ni nere? Så har vi tänkt, vet inte hur det ska gå med tanke på att alla sover i vårt sovrum just nu.. 😬

  1. Javisst är det kul! Vi kommer bygga in ikea stuva garderober under snedtaket både för kläder och en del leksaker. Sen blir det en del skrivbordsförvaring. Men ska absolut dela med mig av tips!
   Vi sover alla på ovanvåningen. Vi får lite större, Casper mindre och dom andra identiska. Så alla får varsinn takkupa. Sovrummet nere blir teve- och gästrum.
   Åhhh vill att det ska bli klary NU! 😄

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s