Ta tillbaks lunchvilan

Fy farao vilken hemsk natt vi hade! Imorse stod det 4 tomma vällingflaskor på sängbordet. Och det är ju inte som den tiden man ammade flera gånger per natt men kunde somna om direkt igen (även om det också var kämpigt). Nu tar det ofta minst en timme för mig att somna om, och som igår natt så lyckades jag alltid nästan somna precis när Casper vaknade igen. Tortyr.

Eftersom vi har huset fullt av hantverkare så har jag inte varit bekväm att vila mitt på dagen, men idag var jag bara tvungen. Och halleluja!!! Vaknade helt snurrig och tog en lång dusch och kände mig sen som en ny människa. Kvällen har gått relativt smärtfritt och barnen somnade utan bråk. Vilken grej! Kanske ska tillbaka lunchvilan?

Huset ♡ Efter imorgon vet jag hur mycket är kvar att göra men gissar det blir en hel del. En av hantverkarna skadade handen idag och fick åka till akuten och sy 7 stygn så chefen blev borta hela dagen. Men nu kan denna killen förmodligen bara måla (han blev såklart erbjuden att åka hem till Polen men ville fortsätta jobba) vilket innebär att han nog kommer hänga här istället för att åka iväg på det andra projektet de har. Vi får se.

2 reaktioner till “Ta tillbaks lunchvilan

  1. Hej! Vad har ni för mått på takkuporna? Vi har ett hus med oinredd övervåning och funderar på att bygga takkupor för att få mer yta.

    1. Hej! Vi har 4 stycken som har ca 150 cm innermått. Anledningen till att de är större än normala 120 (mellan 2 takstolar) är att takstolarna var tvungna att bytas ut då de var för svaga och då satte dom de nya med längre avstånd men 3st (!!!) intill varann på varje sida. Alltså superbreda takstolar. Och den stora är 2 takstolar avlastad och innermåttet är ca 3.5 m.
      Om ni har ett prefab hus så kolla först upp om taket är tillräckligt starkt. Typ älvsbyhus, smålandsvillan och LB är inte säkert det går att göra takkupor på utan en massiv ändring som vi fick göra. Lycka till! 😊

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s