21. Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017

Hej från Båstad! Vi kom ner igår vid 17 efter en lååång bilresa. Det känns som barnen blir sämre och sämre på att bila trots att de har ipads till sitt förfogande. Jaja, nu är vi här tills 27e.

Idag passade vi på att hälsa på Jessica och Juni i Helsingborg innan dom åker på julsemester i de småländska skogarna. Vi kom tillbaka till mina föräldrar vid middag, och nu har Linus tagit tåget till Köpenhamn för att ta flyget till Berlin då han jobbar hela julen. Trist men vår verklighet.

I dagens lucka i bloggjulkalendern får jag lämna önskningar inför 2018. Och det är mycket jag vill ha mer av.

• SÖMN! Vår tvååring beter sig fortfarande som ett spädbarn som vill ha mat var tredje timme. Ibland vaknar han bara en gång på natten, men oftast minst två gånger vill han ha välling. Vi måste ta fighten, men har inte orkat än…

• Vuxentid. De senaste två åren känns som de endast handlat om barnen. Nu är det dags för mitt och Linus liv att återhämta sig. Träffa vänner, göra saker på tu man hand eller utöva egna hobbier.

• Träning. Jag lovade mig själv att ta hand om min kropp vilket jag gjorde 2017s första halvår. Men med all stress som kom med flytten blev träningen bortprioriterad och nu har jag ont i ryggen och känner mig energilös.

• Tålamod. Förutom sömnbrist så har avsaknad av tålamod varit jobbigast 2017, och dom två sakerna går väl hand i hand. Så med sömnen hoppas jag tålamodet kommer.

Jessica och Casper kör bil med varandra ♡

detta är en del av Kajsons julkalender

Kategorier JAG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s