Filippas kalasinbjudningar

Hej! Jag lever! Anledningen till att det ekat tomt här har snarare handlat om ett överfullt socialt schema än ”slutamedvällingkris”. Det går sådär väl men jag ger det ett par dagar till eftersom våra rutiner varit helt paj de senaste dagarna pga middagsbjudningar här hemma tre kvällar i rad. Nu har Linus åkt tillbaka till Berlin och ikväll somnade alla barnen klockan 19 efter tre kvällar som dom varit uppe till 23. Med andra ord, vi har alla sömnbrist!

Filippa och jag har iallafall lyckats knåpa ihop kalasinbjudningar med inspiration från Pinterest. Jag klippte ut kortet och ritade ögon, och Filippa fick måla lugg och klippa till horn. Och vips hade vi enhörningskort. Och visst blev dom fina?

Sen gjorde jag texten i datorn och klistrade på baksidan.

Tanken var först att hon skulle ha ett jättelitet kalas med sina 3 bästa kompisar, men till slut valde vi att bjuda in hela förskolegruppen plus andra, så nu blir det 10 barn… I vanlig ordning kommerjag lägga krutet på aktiviteter och inte på att baka 10 sorters kakor. Det blir nog bra!

Filippa var för övrigt på 4 årskontroll på bvc i torsdags och klarade aöla ”test” galant. Hon tycker det är så roligt att få uppgifter!

En reaktion till “Filippas kalasinbjudningar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s