Arg

Jag hade sett fram emot en härlig kväll med barnen och harmonisk och nattning med läsning av många böcker. Men det blev inte så. Tydligen blev den äldsta så arg för att jag gav badrocken till lillsyrran (som jag först erbjudit honom men han nekat) att han gick och krossade ipaden. Bet i den så glaset gick i sönder.

Detta fick jag veta först efter tandborstningen när jag samtidigt passar på att sortera lite tvätt och öppnar hans byrålåda. Där ligger nämligen den spruckna paddan med ett tydligt bettmärke.

Jag önskar att jag hade något lugnt och pedagogiskt att skriva, men faktum är att jag är så jävla förbannad. Jag vill straffa honom på alla möjliga sätt genom att inte låta honom gå på playdates, inte läsa för honom, inte ge honom den där kakan i matsäcken på skridskoåkningen imorgon, etc. Sjukt omoget och helt orimligt, jag vet.

Dock kommer han inte få använda ipad förrän han fyller 6 år vilket är om 3,5 månader. Det har jag sagt till honom och inte en chans att jag kommer rubba det ”straffet”.

Jag är seriöst så förbannad att jag kokar.

Ipaden i fråga innan storebror tog sönder den. Hur sjukt är det att Casper kan spela Mario Run ganska bra?

En reaktion till “Arg

  1. Kanske inte så hjälpsamt nu men om du skaffar en ny padda så har vi någon sorts extremdrulleförsäkring just på paddorna barnen använder. Har använt flera gånger, extra spexigt den gången min man ringde och sa att vår padda slutat funka och de frågar såklart okej vad hände (det måste de fråga) och han svarar ”Jag lät min fyraåring använda den och han försökte springa med den i trappan och snubblade och tappade den, fast det ville han inte berätta för mig så han gömde den under en kudde i soffan så jag satte mig på den innan jag hittade den.” De bara helt lugnt i andra änden ”okej, vi skickar en ny” inge krångel inga konstigheter. *skrattar* Just på surplattorna barnen använder har den typen av försäkring varit fett värt! Enda gången den försäkringen inte täckte var när surfplattan slutat starta av oklar anledning, för det täcktes av vanliga garantin (vilket sög för då tog det mycket längre tid att få hjälp).

    Sen kan man tycka att lite större barn borde vara kapabla att vara försiktig med något men jag har nästan gett upp hoppet om det måste jag säga. =/

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s