Måndagsfest!

Jag verkar ha hamnat i någon form av existentiell kris och har tyvärr svårt att hitta glädje i vardagen (fy fan vad deppigt det lät). Vi skulle tex åkt och hälsat på en kompis i Eskilstuna igår, men efter en morgon med trots, skrik och bråk så kände jag bara att jag inte klarade det. Slutade med att vi inte lämnade huset på hela dagen och var mest osams allihopa. Så trist.

Idag har jag jobbat lite. Sytt en sovorm och ett par kronor/pannband. Lyssnat på podd. Kollat senaste avsnittet av Homeland (så sjukt bra!). Jag har känt mig seg och omotiverad och drog mig för att hämta barnen på föris.

Men så frågade Catarina om vi ville komma hem till dom och leka/käka efter förskolan, och vilken vändning det blev! Barnen hade superkul med sina bästisar, och jag fick snacka av mig med Catarina. Vardagsfest är nog mina favorittillställningar! Så spontant och opretantiöst. Ungarna fick feeling och showade för oss, och jag blev påmind om hur kul det är att ha barn.

Vilken bra start på veckan som kommer följas av yoga imorgon, Linus hemkomst onsdagkväll och mina föräldrar som kommer på torsdag. Det blir en bra vecka!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s