Kräksjuka 2.0

Jaha då har man överlevt ännu en vinterkräksjuka och kommit närmre sina #beachbody2018 mål på köpet (skoja). Men alltså seriöst, finns det något värre?

Det började redan i tisdags med att jag var så jäkla trött och orkade ingenting samt mådde lite illa. Min teori är att smittan då låg latent. Sen insjuknade jag natten mellan onsdag och torsdag. Som tur är låg jag redan i gästrummet på nedervåningen eftersom jag behövde ta igen sömn, så ingen märkte att jag spenderade natten med att kräkas i omgångar. Vilket fortsatte ända fram till nästa kväll. Fy fan alltså.

Men efter timmar av ”tomkräkningar” var mardrömmen äntligen slut, och sedan dess har jag mest legat och kollat på serier och sovit. Linus är stenhård och jag har inte kommit närmre än 5m från barnen sedan onsdagskväll. På dagarna har han åkt iväg med barnen på utflykter så jag har haft huset för mig själv.

I torsdags kräktes jag ju hela dagen, men igår varvade jag vilan med att skura badrummet samt städa upp efter den orkan som tydligen dragit förbi medan jag var sjuk. Helt otroligt hur snabbt huset förvandlades till misär när jag inte var där och plockade upp efter både stora (stor) och små. Jag växlade mellan att skratta och gråta medans jag röjde upp.

Jag började kolla Riverdale (Archie) igår och såg idag klart alla avsnitten (nästan 2 säsonger) som fanns på Netflix. Första säsongen var helt i min smak. Quirky och snygg med intressanta karsktärer och story. Säsong 2 är tyvärt en stor skämskudde. Hatar när serier bara har en plan för en säsong och sen tar idéerna slut. Men jag hoppas den blir bättre så småningom?

Och nu på kvällen började jag se Stranger Things som trots sin handling är 1000ggr mer trovärdig. Jag förstår hypen! Men imorgon återgår jag till mitt liv så nu lär det dröja innan jag kan fortsätta kolla. Jag längtar SÅ efter att få kramas med barnen! Speciellt Ludde behöver mycket mammakärlek!

Kategorier JAG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s