Mitt försvarstal

Efter en 3 veckors paus från bloggen hittar jag hit igen. Och i vanlig ordning känns det som man måste försvara tystnaden. Men ändå inte. Jag tjänar inga pengar på bloggen (förut hjälpte den sälja mina produkter, men nu är bloggen inte längre för nyblivna föräldrar), så när det inte känns kul struntar jag helt enkelt i att skriva.

Så istället för att ursäkta mig så tänkte jag berätta vad jag prioriterat framför bloggen.

Läst böcker. Jag älskar att läsa men det har inte blivit många böcker de senaste åren. Men så läste jag tre i rad av Jojo Moyes och nu vill jag inte sluta. Igår beställde jag hem tre böcker från Bokus. Den som går på tigerstigar av Helena Thorfinn, Gänget av Katarina Wennstam, Ärren vi bär av Caroline Engvall, Allt jag önskade av Lucy Dillon. Olika genrer men lika taggad att läsa alla!

– Njutit av sommaren. Vädret har varit (och är) ju alldeles fantastiskt! Och när man längtat så passar man på. Sen har rutinerna blivit ruckade med sena kvällar för barnen vilket innebär att jag inte haft någon egentid alls på kvällarna. Både härligt och påfrestande.

Sen är det så att min PMDS bara blir värre för varje månad, och just nu känns det som jag knappt får komma upp för luft innan jag dras ner igen. Jag ska berätta mer om studien jag är med i så småningom.

Hoppas ni som kikar in här har det bra och lämna gärna lästips! ❤

Kategorier JAG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s