Lyssna på P1 dokumentären Hästgården!

Imorgon ska svt sända ett avsnitt av Uppdrag Granskning som de kallar #metoo och Fredrik Virtanen. I en timme får han att ”rentvå” sitt namn, för på svt står man på förövarens sida. Detta är sen gammalt.

Om ni inte gjort det än så MÅSTE ni lyssna på p1 Dokumentär Hästgården som finns i 5 delar. Redan på 90 talet blev Mårten, eller Jerry som han egentligen heter, dömd till fängelse i två år för sexuella övergrepp på 5 elever som anmält honom. Han satt sina år men bedyrade hela tiden sin oskuld. Och det är då SVT kliver in och gör en dokumentär om denna pedofil som de kallar ”Dömd på förhand”. Här miskrediterar dom de som anmält förövaren och får hela ridsverige att tro att han är oskyldig.

Så tack vare detta har han kunnit fortsätta med sina systematiska övergrepp på flickor i nedre tonåren. Och han bedriver FORTFARANDE sin verksamhet och föräldrar låter trots dom och ”rykten” (det är så pass många offer att det är omöjligt att blunda för sanningshalten) sina flickor rida och sova över på gården. Detta är så sjukt att det vänder sig i magen på mig.

Då man i dokumentären får veta att denna ridskola finns i Stockholmsområdet var jag bara tvungen att googla fram mer information. Om ni som jag vill veta vart detta vidriga kräk finns så rekommenderar jag att läsa hans vuxna dotters blogg. Den har inte blivit uppdaterad på länge, men all info finns där.

Och det så kallade drevet mot Fredrik Virtanen. Jag kommer inte orka titta på hur de försvarar honom och ifrågasätter Cissi Wallin och de andra kvinnorna som talat ut. Jag vet vilket kräk han är och jag är #backacissi all the way!

Kategorier JAG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s