Sommaren 2018

Hej bloggen! Jag kan ju inte börja varje inlägg med ”ledsen att jag inte bloggat…”, så om vi säger så här. Nu har jag en paus med eventuella instick, men till hösten kör jag igång igen för att skriva om vår Thaimout.

Så. Denna sommaren va? Helt galet vilket varmt väder det är. Semesterfirare njuter till fullo samtidigt som bönder och skogsägare förlorar sin brödföda och byar måste evakueras pga bränder. Otäckt men samtidigt njuter vi. Mycket märklig känsla! Till hösten är det val och tänk om miljöfrågor och krisberedskap får bli viktigare frågor? Man kan ju alltid hoppas.

Men nu fokuserar vi på att ändå njuta. Förra sommaren var vi hemma pga renoveringen, men detta året kör vi all in på Ålön. Skärgårdsliv i sin bästa form. Vi har helt släppt på rutiner. Ingen vet vad klockan är eller hur många procent socker som barnens föda består av. Vi sover från 24-10 varje natt och ipads används för att vila från badandet. Båtens antal gångna timmar har tredubblats och alla 5 i familjens favoritsyssla är att hoppa i det 24 gradiga vattnet från båten. Det bråkas lite, men generellt flyter livet på bra och jag känner själv att jag uppskattar barnen mer än jag gjort på länge. Luddes klokhet och värme, Filippas kaxighet, och Caspers busiga uppsyn. Alla så underbara på sina egna sätt.

På Instagram försöker jag lägga ut bilder dagligen så kika på @annatottis. Nedan är ett urval från de senaste dagarna. ♡

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s