Premalex/Cipralex

När jag avslutade pmds studien fick jag såklart avsluta behandling med Esmya vilket faktiskt varit förvånansvärt smärtsamt. Dagarna direkt efter kände jag mig väldigt låg trots att jag var i början på min cykel. Och idag kom ägglossningen med ordentlig ”mensvärk”. Menscykeln fortsatte ju även med Esmya, så det förvånade mig att just smärtan blev så mycket värre nu. Jag ser inte fram emot min mens…

Men om 14 dagar är jag där, och då jag börjat känna av min pmds med främst kort stubin, är det dags för mig att gå på den medicin jag så länge funderat på och oroat mig över. Men nu är det alltså dags, jag ska äta Premalex. Eller, faktiskt kommer jag ta Cipralex vilket är samma läkemedel fast från en annan leverantör. Jag fick utskrivet recept på Premalex i Sverige, men då medicin är så extremt mycket billigare i Turkiet så har jag köpt denna därifrån.

Så nu är det dags alltså… Jag känner mig så nervös inför att ta dessa tabletter, men det är väl bara att köra. Jag får försöka hålla någon slags dagbok över hur det går och berätta här sen. Håll tummarna för att jag slipper en massa bieffekter och att mina besvär med pmds blir lindrade.

Kategorier PMS

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s