Lucka nummer 4: Så valde jag att spendera MIN FÖDELSEDAG – Thailand edition

Ok så egentligen skulle jag skriva om sommaren 2018. Men jag kan ju omöjligtvis få det att handla om Thailand och dessutom så fyller jag ju år idag, så jag tänkte berätta om min dag idag! Aka grymmaste födelsedagen.

Linus gick upp med Ludde och körde honom till skolan, så jag väcktes av en gullig Filippa som grattade mig. När Casper vaknat gick vi tre till Oasis restaurangen och käkade frukost. Jag tog min vanliga gröt med blåbär och kokosmjölk, Casper en jordnötssmör och banan toast, och Filippa en smoothie. Mums! Missade dock att fota.

Sen blev det bästa yogapasset, flow. Mycket styrka och svetten rann, men helt underbart! Efter lite bad vid poolen var det dags för lunch, och såklart på Oasis. Valde vegoburgare till födelsedsgslunch. Yummy!

Lite mer poolhäng hann vi med men ganska tråkigt väder idag. Men vad gjorde det när jag hade 3 timmar inbokat på spa! Balinesisk massage, scrub, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr. Lovely!

När jag skämt bort mig färdigt så hämtade mina föräldrar och familjen mig med taxi och körde till Coconut Grove för att äta middag. Jag hade läst om restaurangen på Resfredag bloggen, och förväntningarna överensstämde inte riktigt med verkligheten, men jag fick fantastisk mat.

Sen tog vi taxin hem, nattade barnen och nu är jag dödstrött! Godnatt på er och glöm inte lämna grattishälsningar i kommentarsfältet! 😘

”detta är en del av Kajsons julkalender”

2 reaktioner till “Lucka nummer 4: Så valde jag att spendera MIN FÖDELSEDAG – Thailand edition

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s