Hemma!

Oj… Vart börjar man liksom? Vår sista vecka på Koh Lanta var underbar men vemodig. Vi ville verkligen inte lämna denna fantastiska ö! Sju veckor gick alldeles för fort, och att lämna värmen och lugnet för ett kallt, grått och stressigt Stockholm kändes skrämmande.

Men nu är vi som sagt hemma och vi har kommit in i vardagen här förvånansvärt bra. Resan hem gick utan några problem och vi har inte besvärats av jetlag. Vi har tidigare rutiner än normalt, men det är bara positivt.

Linus skulle ha åkt tillbaka till jobbet redan igår, men då hans flygcertifikat blivit pausade pga den långa semestern så får han bara flyga med en träningskapten, och det kan han först göra efter jul. Så nu är han hemma till annandag och får alltså en lång julledighet. Inte dåligt följt av sin långa semester, men så har han ju inte varit ledig till jul på många år!

Och jag då? Jo, jag har fått ett jobb! Min plan har länge att börja jobba för centerpartiet på heltid efter valet och semestern, och jag är SÅ glad att kunna berätta att jag numer är politik sekreterare för Centerpartiet i Solna. Jag hade min första dag idag, men kommer vara ledig över julen fast med en hel del läsläxa att gå igenom.

Nu blev detta ett blandat inlägg, men det blir ju så när man tar ett långt uppehåll från bloggen! Det återstår att se hur mycket tid jag får över till att skriva här. Just nu prioriterar jag familjen, jobbet och yogan framför bloggen, men jag hoppas såklart allt hinns med. Imorse vid 6 hade jag en dryg timme för mig själv på yogamattan, så inget är omöjligt!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s