Om oss

Anna heter jag som skriver och bor i villa norr om Stockholm med sambo Linus, Ludvig född April, 2012 samt våra två hundar Totti och Birgit av rasen miniatyr bullterrier. Jag är för tillfället mammaledig men driver fortfarande mitt företag annatotti i liten skala. Sambon veckopendlar mellan Milano och Stockholm så Ludde, jag och hundarna är själva en hel del.

Bloggen startade när jag bodde i Österrike och när jag flyttade tillbaka till Sverige 2008 hade jag varit utomlands i 10 år (6 år i Seattle) så inläggen skrevs på engelska för mina icke-svenska vänner. Från och med i våras beslutade jag att börja skriva på svenska men försöker göra en sammanfattning på slutet på engelska.

Temat har ändrats över åren från blogg om singelliv till familjeliv. Det blir mycket bebis, hund, sömnad, resor och villaliv. Jag skriver främst för min egen skull och för Linus som längtar hem samt Luddes mor och farföräldrar som inte får träffa honom så ofta som de önskar. Vi har även trogna följare från den fantastiska ”bullevärlden” och förstås våra vänner runt om i världen.

Men roligast av allt är ändå när någon helt ny hittar hit och gillar vad jag gör här! Så lämna gärna ett litet avtryck i form av en kommentar. Jag blir lika glad varje gång!

♥ Anna

anna@juhlin.nu

 

25 reaktioner till “Om oss

  1. Hej Anna..

    Mattias från rese…
    Va fin vovve du har…
    Jag har två st irländska settrar på 1,5 resp 4 år..
    Jag skrev ett meddelande nyss men vet inte om du fick det, min dator ballade ur precis när jag skulle skicka det.
    Det jag skrev var i alla fall att jag läste ditt mail på rese för snabbt, såg först när jag läste det andra gången att du förstod redan det var jag som kommenterat din bild..sorry.
    Hoppas du har det bra i alla fall..
    Kram

  2. Hej Anna!

    Jag kom över din blogg av en slump och var tvungen att kolla om det var du.

    Det känns som en evighet sedan du hade den lilla ettan på Jönköpingsgatan..

    Steffe

    1. Eh, jo det är jag och visst bodde jag hemskt längesedan i en liten lght på Jönköpingsgatan. 🙂 Ett annat liv känns det som nu!

    1. Vad kul, välkommen! 🙂 Grattis till din Ludvig också! Då kan vi följa varandras framsteg. 🙂

  3. Hej Anna!

    Vad roligt att springa på din blogg av en slump! Det var ju vääääldigt länge sedan vi sågs. Grattis till Din fina kille! Jag själv fick en dotter i slutet av maj.

    Ha det gott!
    /Catharina Hansen

    1. Men HEEEJ!!! Vad kul!!! Så lustigt, vi (mamma, pappa och jag) pratade precis om dig när jag var i Båstad och undrade vart du hade hamnat! Grattis till din dotter! Första barnet? Hoppas allt är jättefint med dig!
      Kram

      1. Hej hej!! Vad lustigt! Jag var dessutom i Båstad samtidigt som er och hälsade på pappsen. 🙂 Jag bor i Gbg, flyttade hit ’95 för att plugga och blev sen kvar. Japp, första barnet. Helt underbart att vara ledig med henne om dagarna, blir bara bättre och bättre. Hör av Dig på mailen, så kan vi prata mer!
        KRAM!!

    1. men du skojar????? bor ni dessutom i kirkland också??? herregud vi måste ju ses när ni kommer till stockholm! vi ska till seattle (kenmore) om en månad men då är ni inte längre där, eller? ska lusläsa din blogg nu! va kul!

  4. Nä vi bor i en 1-bedroomlägenhet på First Hill intill downtown! Men hade vi bott kvar hade det nog blivit Kirkland, vi kollade lite på att hyra hus där, haha… Vi flyttar 1 november, antar att ni ska hit i oktober då?! Vad gjorde du i Seattle förresten? Vilket sammanträffande!! Vore ju jätteskoj att träffa er, kom till downtown på en fika vettja! Jag har precis börjat blogga, men mer läsning kommer 🙂

  5. Hej Anna,
    Du gör fantastiskt fina babybäddar, och jag kanske är fel ute nu då du verkar ha fullt upp men jag kastar ut en trevare ändå. Jag är på jakt efter en fin myspöl med 150 cm i diameter. Nu undrar jag om du har möjligheter att göra en sådan i tyget ”Djur” med turkos botten….och om det i så fall även går att göra ett Antilop-överdrag i djurtyget? Kanske är ute och cyklar men fråga bör man… 🙂
    Du får hemskt gärna maila mig svar om tid finns, loatjulin@hotmail.com

  6. Hej! Jag har snöat in på lektält förtillfället, googlat runt och ser att du gör jättefina! Hur beställer man, hur lång tid tar det?

    Jennie

  7. Hej Anna, fick tips att kolla med dig om dina erfarenheter av operation för linsluxation (fr medlem i Bullterrier Stockholm). Har en 4-årig bulletjej som står inför operation, så jag vill gärna veta mer 🙂
    Mvh Susanne

Kommentera gärna!