Babybäddar

Nu kan ni beställa annatotti babybäddar direkt på www.annatotti.se!

Yttermått ca 90x53cm
Innermått ca 70x33cm
De består av en rund ram med vit botten samt en 2cm tjock skummadrass med ett dra-på-lakan i trikå.
Själva ramen är i bomull och stoppningen är polyesterfibrer. Allt går att tvätta i maskin, men vanligtvis är det lakanet som blir smutsigt och kan då tvättas separat. Skulle madrassen bli smutsig är det enkelt att skölja av den i handfatet.
Det finns inga lösa snören eller hård söm på ovansidan som de finns på de ”vanliga” babynesten. Tack vare den mjuka ytan kan mamma och pappa skönt lägga huvudet på ramen när man tröstar bebisen. Dessutom kan dessa användas även när de börjar sitta upp som ett litet stöd tack vare att det inte finns lösa snören. Sen är de förstås mycket snyggare så här! 🙂
Nedan är bäddar jag tidigare gjort och går att beställa men det är även möjligt att komma med andra önskemål. Priset är 600 kr och frakt 75 kr.

109 reaktioner till “Babybäddar

  1. Hej hej! Jag skulle vilja köpa den prickiga beiga bädden. Ha ha. Stavas d så. Med vänlig hälsning, Lisa

      1. Det är inte så viktigt med just det tyget, bara ett ljust tyg:) har du någon färdig som går å beställa nu? Kan den sändas till Hbg? Angela:)

  2. De blir jättebra med beigerandig:) vi bor i Oslo, finns de möjlighet å skicka den hit? Om inte så tar vi det till nån i familjen i Sverige, betalar man in på ditt konto?

    1. Hej! Vad kul att du gillar dom, tack!
      Är i Italien nu men kommer hem på onsdag. Är ganska säker på att jag har tyget hemma men återkommer när jag vet. Betalning görs till mitt bankgiro, 500 plus 75 ifall bädden ska skickas. 🙂

  3. Hej! Vilka fina babybäddar! Undrar bara om själva kanten är ”lös” eller om den är fastsydd i madrassen på något sätt? Står ju att man kan tvätta dra-på-lakanet separat…

    1. Hej Madde!
      Vad kul att du gillar dom! Jo, kanten sitter fast i en botten och inuti bädden ligger en madrass med lakan. Alltså totalt 3 delar och allt går att tvättas i maskin. 🙂

    1. hej! jag tror jag kan få tag på det, återkommer nästa vecka när jag är tillbaka från semestern. 🙂

    2. De blir kanon, Va glad jag blir! Ska man sätta in pengarna på ditt konto eller hur vill du ha det? Jag bor utanför Göteborg så det får bli postgången.

    3. Hej!

      Igår hämtade nestet och det är helt underbart! Är supernöjd! Nu är det bara att vänta på att det ska invigas av hyresgästen som kommer i dec!

      Tack för mkt trevlig och proffsigt bemötande!

      Häls
      Mikaela

  4. Såg den multiprickiga inne hos Emma, och vi måste nog också beställa en sån till kommande lillebror. Så fin! Var alltid orolig över att terriern skulle lägga sig på sonen när han var liten, och nu när vi har två hundar så känner jag mig lite mer orolig..

    1. vi har också hundar och bädden har varit perfekt för att markera vart bebisen ska ligga. återkom när du bestämt dig! 🙂

  5. Hej hej!
    Vilka fina babynests du gör!
    Skulle helst vilja beställa det beiga med vita prickar men förstod att det tyget kunde ta lite tid och skulle gärna vilja ha hem den inom de närmaste veckorna. Har du ngt annat med beige?
    Med vänlig hälsning, Jenny

    1. Hej och tack! 🙂
      Jag har faktiskt lite av det beiga med vita prickar på lager nu. Jag har även vit och beige rand – har nu lagt upp den bilden också. Hör av dig om du vill beställa!

        1. Absolut! 🙂 Det var fler som ville ha det ”godisprickiga” tyget så har redan lagt en beställning hos min leverantör. 🙂 Så nästa vecka någon gång ska det sys färgglada babybäddar! 🙂

    1. Har sett ditt mail nu 🙂 Pengar är insatt och min adress har jag skickat via mail.
      Med vänlig hälsning Therese

  6. Hej!
    Så fina babybäddar du gör.
    Vill gärna beställa en babybädd med pastellprickar till vår son. Om du har olika tyg på botten så ta gärna enfärgad på ena sidan ex vit eller ljusblå. andra sidan vad du tycker passar.

    Om det går, när kommer den då?

    Med vänlig hälsning,

    Carolin Lindström
    Lövsångaregatan 6
    254 50 Helsingborg

    1. Hej Carolin! Kul att du gillar dom! 🙂 Men det är ett lakan kring en madrass så finns inte två olika sidor. Däremot är det ju lätt själv att klippa till en filt eller så att lägga runt om man vill byta bottenfärg.
      Jag har precis gjort en ny beställningen på det tyget och borde komma senast måndag och kan försöka sy upp så den skickas mitten av nästa vecka. Är det ok?

  7. Hej
    Jag har precis blivit farmor och vill köpa en babybädd till mitt barnbarn.
    Den blå, vit och rödrandiga med vit botten skulle jag vilja köpa.
    Handlade av din mamma i söndags.
    Kan du skicka bädden till Göteborg och fakturan till mej?
    Lillemor

  8. Hejsan!! Åh vilka underbart fina babynests du gör!!! Jag skulle gärna vilja beställa en, är det möjligt med den beige/vit prickiga?? Bor i Stockholm så frakt får det ju bli isåfall!! Tack på förhand!! Med vänlig hälsning, Madelene

      1. hej! japp bor i sollentuna! har en beigeprickig bädd kvar men är i usa på semester. hör av mig när jag kommer hem om en vecka. 🙂

    1. Hej Jenny!

      Tyget är inte eko märkt, men har följande certifiering:

      ”Alla våra bomullstyger är minst ÖKOTEX-certifierade vilket innebär att nivån av miljö- och hälsoskadliga ämnen (formaldehyd, pesticider, PCB, tungmetaller och andra kemikalierester) understiger vissa gränsvärden.”

      Vill man ha eko tyg så går det klart att fixa men då gäller endast enfärgat.

      Mvh, Anna

  9. Hej Anna!
    Har du fler tyger att välja på än de som ligger på hemsidan?
    Vi skulle gärna ha något med djur, t.ex. ugglor på.
    Vi gillar iofs den med elefant-tyg på madrassen…
    Vad har du för leveranstid?

    Mvh /Anna

    1. Hej!
      Jag har faktiskt ett nytt tyg med massor av djur på! Skickar en bild på din mejl. Leveranstid beror på när det är storkleverans. 🙂 Jag brukar prioritera beställningar enligt det.

  10. Hej!

    Åh vilka fina! Gillar särskilt den randiga i grönt/turkost/rosa/rött och den prickiga, färgglada. Är lite sent ute – väntar bebis på juldagen… Har du några på lut fortfarande? 🙂

    Mvh
    Annika

    1. Men åhhh vad spännande! Hoppas det går super! Och jag jobbar de närmaste dagarna då sambon är pappaledig samt att jag har båda tygerna hemma! Så om du bestämmer dig för vilken du vill ha så skickar jag i övermorgon!

  11. Oj vad bra! Tack för supersnabbt svar! 🙂 Då vill jag gärna ha den där fina randiga i grönt/turkos/rosa/rött och turkos botten! Vill du att jag mejlar dig adress osv?

  12. Hej!
    Jag skulle vilja beställa en babybädd till min svägerska bebis som kommer i mars, är en present. Tror den randiga med mörkblå/svarta-röda-ljusblå ränder hade blivit perfekt. Där ränderna går neråt emot botten och inte längsmed kanten.

    Häls Mikaela

    1. Hej Helena!
      Jag har en hel del beställningar som väntar. Hur bråttom är det för dig? När kommer bebben? 🙂
      Anna

      1. Hej! Det är inte bråttom..den kommer 1maj.
        Kan även tänka mig den färgglada prickiga med vit bädd om den skulle finnas?
        Har även en förfrågan från min vän som redan fått sin bebis..har du ngr klara?
        Mvh
        Helena

        1. Bäddar till nykläckta bebisar har prioritet! Vilken färg? Har jag tyget kan jag fixa och skicka i övermorgon! 🙂

  13. Hej,
    Jag har nyss fått en liten och såg dina fina babybäddar. Jag skulle vilja köpa den svartvitrandiga med vit botten om det tyget finns kvar.

    Hälsningar Anna Dyre’n

    1. Hej Anna! Och grattis! Hoppas ni myser i bebisbubblan.

      Tyvärr har jag inte det tyget hemma. Jag kan beställa, men då tar det minst en vecka.
      Jag har samma tyg fast i vit/marinblå randigt. Eller om det är svart du vill ha finns det svart med vita prickar. Återkom med vad du vill ha så fixar jag snabbt. Nyblivna mammor har alltid förtur!

      Anna

    1. Hej Håkan!
      Inga av mina bäddar finns klara utan jag gör på beställning. Men jag lägger dom i den turen barnen ska födas/är födda. Hur bråttom är det? Jag har tyget hemma så behöver bara ett par dagar om det är brådskande.

    1. Skumt, de finns i min skickat mapp! Iallafall, här har du det istället! 🙂

      Hej Håkan!

      Jag fixar och skickar bädden snarast! Du kan betala in på bankgiro 809-5341 och skicka mig adress samt mobilnummer för sms avisering.

      Mvh, Anna
      annajuhlin@hotmail.com

  14. Hej,
    Undrar om det finns möjlighet att beställa ett i tyget multiprickigt(rosa, turkos, orange och grön) och vitt botten? Jag har BF om två veckor så jag skulle vilja ha det tills dess om det är möjligt.
    Tack på förhand!

  15. Hej! Jag har pratat med Annica som har beställt av dig här nere i Skåne och jag skulle jättegärna vilja höra med dig om det går att beställa en babybädd som kommer samtidigt med hennes så kan Annica och jag köra och möta dig tillsammans? Vet inte om det är för kort varsel och det gör inget om det inte går att fixa innan du skulle komma ner nästa vecka men jag skulle vilja beställa den med massa färgglada prickar och vit bädd?

  16. Hej!
    Jag skulle vilja beställa en svart och vit prickig med vit botten!
    Bebisen är beräknad till 29/3!
    Med vänlig hälsning, Karolina

  17. Hej Anna!

    Såg att min vän Madelene Hjerp hade köpt en sådan fin babybädd av dig och vill gärna köpa en själv .. Jag skulle vilja beställa den ”MULTI RANDIGA med VIT BOTTEN” med färgerna:
    2 olika gröna, lila, rött & blått.
    Bebisen är beräknad till 14 mars.

    Ska hälsa så mycket från Madde =)

    Med vänlig hälsning
    Helen

    1. Hej Helen!

      Vad kul, det betyder att Madelene gillat den! 🙂 Jag är i Båstad men fixar så fort jag kommer hem i nästa vecka!

      Anna

  18. Hej, Jag ville bara tacka för en smidig affär! Jag fick bädden i onsdags och den var jättefin…Storasyster(snart 3 år) tyckte att hon kunde låna den tills bebisen kommer…och det funkade jättebra och hon kurade ihop sig… Nu väntar vi på bebisen som kommer när som helst!

  19. Hej hej!
    Efter lite googlade så hamnade jag här…inne hos dig, en person som gör babynest utan att det är snören och trams. Jag vill ha en ram som sitter ihop runtom och detta är nästan för bra för att vara sant…så nu tänkte jag kolla om alla tygerna i bildspelet ovan finns att tillgå? Jag har varit lite feg med färg till vår lille knodd men måste erkänna att jag blev bra sugen på det multiprickiga tyget…man blev så glad av det…så finns det möjligen kvar?

    Mvh/Ulrika

    1. Vad glad jag blir! 🙂 Javisst snören och sånt är bara trams. 🙂 Denna modellen är min egen och framtagen utifrån vad jag tycker är bäst.
      Visst kan jag fixa det multiprickiga! Ska vi köra på den då?
      Anna

      1. Hej hej!
        Sicket snabbt svar=) Hoppas du får sova lite mer natten som kommer nu;-) Jag antar att jag har några sådana nätter framför mig då det är förstfödda som väntas nu… Det är ingen brådska med denna… jag är inte beräknad förrän 29/4 men jag vill väldigt gärna ha det multiprickiga tyget och vit botten. Snyggt med lite färg!!
        Mvh/Ulrika

        1. Haha sova, vad är det? Då kanske er bebis får samma födelsedag som Ludde. Han är född 27e. 🙂
          Om det är ok med dig så planerar jag att skicka den efter vår Turkiet resa, alltså i början av april. Det är ju en hel månad innan BF. Jag hör av mig när det närmar sig med betalning och så.

  20. Ja, nu börjar det bli mer verklighet att man kommer förlora många timmars sömn men i gengäld få en underbar lite skatt i sitt liv i stället. Spännande att se om de är kille eller tjej, datum osv. 🙂
    Det är hur lugnt som helst att du skickar den längre fram, ingen brådska!!! Njut av semestern så hörs vi av längre fram, jag ville mest lägga en order så att jag inte glömmer bort det med min snurriga gravidhjärna.
    Sköt om dig!

  21. Hej hej!
    Hoppas semestern varit härlig, av bilderna och döma ser det rätt gott ut=) och att du kryar på dig!!!
    Jag har haft lite problem med min mail så att jag inte fått allt som skickats till mig, vill mest kolla med dig så att jag inte missat något från dig och du sitter och väntar på en inbetalning från mig;) Det ska fungera som det ska nu men vill mest försäkra mig om att jag inte missat nåt!! Mvh/Ulrika

    1. Hej! Sorry, beställde tyg lite för sent och det kom idag men jag fixar och skickar senare denna veckan! hoppas du mår bra!

      1. Ingen fara…ville mest kolla då jag som sagt haft problem med mailen och inte ville att du skulle tro att jag struntar i dig! Det låter kanoners med att den är på gång=) Hur gör jag med betalning?

    1. Hej,
      Den på bilden är ren ofärgad linne, alltså en beige brun färg. Är det det du vill ha eller ville du ha grå?
      Anna

  22. Hej Anna! Hoppas ni har det bra därhemma 🙂 Vi är på västkusten och chillar i en vecka till innan det bär hemåt. Tänkte höra om jag kan få beställa en bädd med linnetyg och vit botten? Det räcker med att den är klar till senast två veckor innan bebisen kommer så runt den 10:e sept, funkar det?

      1. Men oj missade helt att du svarat här… Tack för att du fixar 🙂 Vill väldigt gärna ses nån gång, men nu är jag fast hemma med värsta sortens foglossning eftersom jag panikartat sprang efter Ludvig i måndags, från noll problem till nästan invalidiserad 😦 Men kom gärna och hälsa på om du/ni kan!

  23. Hej!
    Så fina bäddar.
    Vilka har du på lager nu!, färg o mönster!?
    Är lite sent ute, hur lång är leveranstiden? Kan man få en till torsdag?
    Mvh/Ann

    1. Tack! Inga problem, kan jag fixa! Kolla annatotti.se för alternativen, tror jag har tyg till alla hemma. Har även apan i svart samt ett nytt beige tyg med vita stjärnor.

  24. Hej!
    Jag skulle vilja ha en babybädd sydd av dig 😍 jag bara älskar den beiga med vita stjärnor!! Går detta att få eller finns den inte kvar??

    1. Hej!
      Jo visst finns den det! Bara jag som inte har uppdaterat min hemsida på ett år… Jag skickar ett mejl till dig!
      Anna

Kommentera gärna!