Bokat hotell!

Planeringen av vår ”Thaimout” är igång!  Vi har faktiskt redan bokat hotell för 5 av våra 6 veckor. Så kul! Vi brukar prioritera tjusiga och dyrare hotell, men för denna resa har vi struntat i det och kommer bo i enklare bungalows. Vi blir ju borta länge så det kändes viktigare att lägga pengar på det istället. Flygbiljetterna blir ju inte helt billiga heller eftersom både Filippa och Ludde nästan betalar fullt pris.

Vi vet inte exakt när eller hur vi kommer till Koh Lanta men vi har bokat 4 veckor i november (2-30) på D.R. Lanta. Linus föräldrar och syster med familj bodde där för två år sedan och var nöjda. Det bästa är att det finns bungalows som redan har en dubbelsäng plus extrasäng. Spjälsäng får man låna gratis och barn får sova i föräldrars säng utan extra kostnad. På så vis kan Linus sova i dubbelsängen med Filippa och Ludvig medan jag tar extrasängen med Casper i spjälsäng bredvid mig. Totala kostnaden för 4 veckor blev 13300.

IMG_0019IMG_0016 IMG_0014 IMG_0012IMG_0013
Bilder som Linus föräldrar tog från resorten 2014.

Första veckan i december kommer vi flytta till Noble House som vi har blivit rekommenderade. Av någon anledning hade dom bungalown vid vattnet ledig den veckan för ett nedsatt pris och totala kostnaden är 5300 kr. Egentligen har vi bokat för en kostnad av 3300 kr, men dom tar en avgift på 600 baht per natt och barn (ej Casper) så det blev lite dyrare. Kanske vi kan komma undan på plats att bara betala för ett barn? Vi kommer ju bara ha en extrasäng samt spjälsäng. Spjälsäng var iallafall gratis!

20120117-084608120120117-0847191
Bilder från Noble House är lånade från Lisa med Livet från den ljusa sidan.

Nu blir fokuset på att hitta flygbiljetter men det får vänta tills lönen kommit… Vi funderar på thai airways till Krabi med byte i Bangkok, men inget är bestämt. Har ni tips får ni gärna dela med er!

Så boendet verkar gå totalt på ca 20000 kr för hela vistelsen och det inkluderar frukost. Inte dåligt!

2 reaktioner till “Bokat hotell!

  1. Bott på flera ställen (och olika stränder) på lanta. Bodde sist på hotellet bredvid Nobel och vi åt lunch där varje dag. Såg jätte mysigt ut, speciellt om man får husen vid stranden!

Kommentera gärna!